©2022 Praktijk Petra Deij Webdesign door Snugger

Neem contact op

  Naam & achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht  Supervisie in Systemen

  opleiding tot systemisch supervisor

  Systeemschool Utrecht (onderdeel van Praktijk Petra Deij) start begin 2022 de nieuwe opleiding tot NVRG-supervisor met docenten Petra Deij en Robert van Hennik. De opleiding vindt gedeeltelijk plaats in Utrecht en gedeeltelijk online.

  Supervisie wordt algemeen erkend als onmisbaar element in opleidingstrajecten voor psychotherapeutische en aanpalende gebieden. Het bevindt zich in het midden van de opleidingsdriepoot: opleiding/training, supervisie en leertherapie (of persoonsgerichte supervisie). Bij opleiden staat leren door middel van didactiek en kennisoverdracht centraal, bij supervisie staat de persoon als professional centraal en bij leertherapie de professional als persoon. Natuurlijk is er overlap in deze gebieden, dat kan niet anders, het geheel komt immers samen in één persoon.

  In deze opleiding ligt het accent op supervisie geven, je ideeën en gedachten over supervisie zullen zich verdiepen vanuit het in de opleiding aangereikte theoretische kader en zullen zich mengen met je eerdere kennis en eigen ervaringen als supervisant. Daarnaast bevind je je in de unieke positie van tegelijkertijd supervisor, supervisant en opleideling zijn.

  Als je op de hoogte wilt worden gesteld van een volgende startdatum, vul dan in bij kies gewenste datum ‘belangstelling’.

   Inschrijven voor

   Kies gewenste datum

   Naam & achternaam

   Straat & huisnummer

   Postcode & woonplaats

   E-mail

   Telefoonnummer

   Beroepsvereniging/registratienummer

   Plaats & datum van inschrijving

   Meer informatie ontvangen?

   Contact
   X