Praktijk Petra Deij | Systeemschool Utrecht neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.

Webdesign door Snugger

Neem contact op

  Helaas kan ik geen nieuwe behandeling starten op dit moment. Aanmelden voor leertherapie, supervisie of leersupervisie is wel mogelijk.

  Naam & achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht  Supervisie in Systemen

  opleiding tot systemisch supervisor

  In januari 2023 start Systeemschool Utrecht (onderdeel van Praktijk Petra Deij) weer een opleiding tot NVRG-supervisor. Docenten zijn Petra Deij en Robert van Hennik. De opleiding vindt gedeeltelijk plaats in Utrecht en gedeeltelijk online.

  Supervisie wordt algemeen erkend als onmisbaar element in opleidingstrajecten voor psychotherapeutische en aanpalende gebieden. Het bevindt zich in het midden van de opleidingsdriepoot: opleiding/training, supervisie en leertherapie (of persoonsgerichte supervisie). Bij opleiden staat leren door middel van didactiek en kennisoverdracht centraal, bij supervisie staat de persoon als professional centraal en bij leertherapie de professional als persoon. Natuurlijk is er overlap in deze gebieden, dat kan niet anders, het geheel komt immers samen in één persoon.

  In deze opleiding zullen je ideeën en gedachten over supervisie zich verdiepen vanuit het in de opleiding aangereikte theoretische kader en zullen zich mengen met je eerdere kennis en eigen ervaringen als supervisant. Door de opleiding bevind je je  in de unieke positie van tegelijkertijd supervisor, supervisant en opleideling, door dit expliciet mee te nemen voeg je een extra laag toe aan je leerproces.

  De opleiding is toegankelijk voor NVRG-systeemtherapeuten die minimaal vijf jaar lid zijn. We beginnen op 25 januari 2023 en eindigen op 1 november 2023. Om erkend te worden als NVRG-supervisor heb je naast de opleiding ook minimaal acht uur leersupervisie nodig.

  Opleidingsdagen zijn woensdagen, deze vinden plaats in Utrecht op 25 januari // 7 februari // 8 maart // 19 april // 27 september  // 1 november. Lestijden van 9.30-16.30.

  Om collega’s die verder weg wonen reistijd te besparen en om de druk op doordeweekse dagen wat te beperken, zijn er ook online lesavonden op 23+ 30 maart //  17 + 24 mei // 12 oktober. Lestijden van 18.30-21.30.

   

   Inschrijven voor welke training?

   Kies gewenste startdatum

   Naam & achternaam

   Straat & huisnummer

   Postcode & woonplaats

   E-mail

   Telefoonnummer

   Beroepsvereniging/registratienummer

   Plaats & datum van inschrijving

   Meer informatie ontvangen?

   Contact
   X