©2021 Praktijk Petra Deij Webdesign door Snugger

Neem contact op

  Naam & achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht  EFTplus vaardigheden & verdieping

   

  Deelname aan deze dag kan worden ingediend als genoten supervisie bij diverse beroepsverenigingen en voor herregistratie. Er wordt een verklaring van supervisie afgegeven.

  Een paar jaar geleden begon ik met het organiseren van losse dagen waarin de EFT-kennis kan worden opgeplust en verdiept. Tot nu toe is het een succes: er wordt intensief gewerkt, we steken veel van elkaar op en hebben plezier. Het zijn inspirerende dagen en geeft een ieder weer nieuw enthousiasme verder te gaan. Het aantal deelnemers is beperkt, 4-9 personen. Op deze wijze is er voor iedereen voldoende gelegenheid aan bod te komen in rollenspel, zowel als cliënt als ook als therapeut en iedereen kan ook van de anderen leren.

  We behandelen geen specifieke casuïstiek maar ‘algemene stellen’. Dit voorkomt dat we veel tijd kwijt zijn aan de introductie van een stel en dat we blijven hangen in bespreken en praten over in plaats van dóen.  We zijn vooral praktisch bezig waarbij de theorie vanzelfsprekend langskomt aan de hand van de inbreng  en wat we tegenkomen in oefeningen en rollenspel. Het is geen lesdag in de zin van frontaal onderwijs of casuspresentaties.

  Deelnemers kunnen alles inbrengen, we beginnen de dag altijd met een inventarisatie van wensen. Vanzelfsprekend mag je wel een casus inbrengen, wat we vervolgens doen is dit destilleren tot de kern waar je tegen aan loopt en dat brengen we dan samen met andere wensen/behoeften.

  Doelen van deze van deze plusdag:  verrijking van vaardigheden en verdiept begrip van het EFT-model.

  Een greep uit de aandachtspunten tot nu toe: valideren van de één zonder de ander af te vallen – enactments: hoe zet je ze nou op?  – hevig ruziënde stellen – beschuldigende pursuers (achtervolgers) – stilvallende partners – ingewikkelde werkalliantie – omgaan met beschaamd vertrouwen – de innerlijke therapeut – empathisch gissen – systemisch en experiëntieel reflecteren – hoe zitten die stappen ook alweer – … .


  Inschrijving EFTplus vaardigheden

  Er zijn voor het najaar van 2021 nog geen EFTplus dagen gepland. Stuur me een berichtje als je dit wel graag zou willen, en geef dan direct gerust aan welke dagen voor jou over het algemeen het beste uitkomen. Ik zal dan proberen hier rekening mee te houden bij de planning.

   

   

   Inschrijven voor


   "Attachment Narrative Therapy"
   "Seksualiteit, natuurlijk in partnerrelatietherapie 2 daagse opleiding"
   "Seksualiteit, natuurlijk in partnerrelatietherapie 6 daagse opleiding"
   "Verder na een affaire"
   "EFTplus – vaardigheden"

   Kies gewenste datum

   Naam & achternaam

   Straat & huisnummer

   Postcode & woonplaats

   E-mail

   Telefoonnummer

   Beroepsvereniging/registratienummer

   Plaats & datum van inschrijving

   Meer informatie ontvangen?

   Contact
   X