©2021 Praktijk Petra Deij Webdesign door Snugger

Neem contact op

  Naam & achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht  Opleiding

  Naast lessen, training en opleiding voor derden verzorg ik ook opleiding en trainingen voor vakgenoten en collega’s in mijn eigen praktijk. Mocht je met een eigen groep collega’s of als organisatie een training op maat willen, neem dan gerust contact op.

  Attachment Narrative Therapy

  Unieke kans om kennis te maken met het werk van Arlene en Rudi dat gebaseerd is op de gehechtheidstheorie en systemisch narratieve ideeën. Het model is bruikbaar voor zowel individuele, als relatie- als gezinstherapie.

  Arlene en Rudi werken het liefst in kleine groepen met maximaal 12 mensen, om het ervaringsgerichte aspect van het model zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

  De training is op post-HBO/post-academisch niveau; een redelijke kennis van de Engels taal is noodzakelijk voor het plenaire gedeelte. In de subgroepen wordt gewerkt in het Nederlands en is er hulp bij het vertalen van de feedback.

  Attachment Narrative Therapy

  Meer informatie over Attachment Narrative Therapy

  Supervisie in Systemen

  Systemisch supervisor worden? Begin 2022 start de NVRG-erkende opleiding ‘Systemen in Supervisie’, met het docenten-duo Robert van Hennik en Petra Deij.

  Er zijn geen plaatsen meer. Je kunt je inschrijven voor de wachtlijst voor het geval iemand zich afmeldt. Vul dit dan in bij ‘Kies gewenste datum’.

  Ook kun je je aanmelden als belangstellende voor de volgende opleiding die naar verwachting in 2023 zal starten. Vul dit dan in bij ‘Kies gewenste datum’.

  Meer informatie over de Supervisie in Systemen

  Algemeen inschrijfformulier trainingen

   

   Inschrijven voor

   Kies gewenste datum

   Naam & achternaam

   Straat & huisnummer

   Postcode & woonplaats

   E-mail

   Telefoonnummer

   Beroepsvereniging/registratienummer

   Plaats & datum van inschrijving

   Houd me Vast – relatietweedaagse

   Meer informatie ontvangen?

   Contact
   X