©2021 Praktijk Petra Deij Webdesign door Snugger

Neem contact op

  Naam & achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht  Opleiding

  Naast lessen, training en opleiding voor derden verzorg ik ook opleiding en trainingen voor vakgenoten en collega’s in mijn eigen praktijk. Mocht je met een eigen groep collega’s of als organisatie een training op maat willen, neem dan gerust contact op.

  Attachment Narrative Therapy

  Unieke kans om kennis te maken met het werk van Arlene en Rudi dat gebaseerd is op de gehechtheidstheorie en systemisch narratieve ideeën. Het model is bruikbaar voor zowel individuele, als relatie- als gezinstherapie.

  Arlene en Rudi werken het liefst in kleine groepen met maximaal 12 mensen, om het ervaringsgerichte aspect van het model zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

  De training is op post-HBO/post-academisch niveau; een redelijke kennis van de Engels taal is noodzakelijk voor het plenaire gedeelte. In de subgroepen wordt gewerkt in het Nederlands en is er hulp bij het vertalen van de feedback.

  Attachment Narrative Therapy

  Meer informatie over Attachment Narrative Therapy

  Seksualiteit, natuurlijk in partnerrelatietherapie

  In de praktijk van de hulpverlening blijkt het voor systeemtherapeuten soms lastig om seksualiteit een normaal en vanzelfsprekend, een natuurlijk onderdeel van de therapie te laten zijn. Professionals voelen zich vaak verlegen met of niet voldoende bekwaam therapeutische interventies te doen met betrekking tot seksualiteit.

  Seksualiteit, natuurlijk in partnerrelatietherapie

  2 daagse opleiding 6 daagse opleiding

  Verder na een affaire

  Als relatietherapeut hebben wij regelmatig te maken met affaires, omdat de paren met wie wij werken nu eenmaal affaires hebben. Soms heeft het paar al uit alle macht geprobeerd samen de affaire te verwerken, een plek te geven en lukt dit niet. Anderen melden zich aan in de crisis van de net aan het licht gekomen ontrouw. Werken met ontrouw is hard werken, niet alleen voor het paar maar ook voor de therapeut.

  Meer informatie over de 2 daagse training

  EFTplus supervisiedag

  Een paar jaar geleden begon ik met het organiseren van losse dagen waarin de EFT-kennis kan worden opgeplust en verdiept. Wát een succes: er wordt intensief gewerkt, we steken veel van elkaar op en hebben plezier. Het aantal deelnemers is beperkt, 4-8 personen. Op deze wijze is er voor iedereen voldoende gelegenheid aan bod te komen in rollenspel, zowel als cliënt als ook als therapeut en iedereen kan ook van de anderen leren.

  Voor najaar 2018 en 2019 staan nog geen EFTplus dagen gepland. Maar stuur me gerust een berichtje om me te laten weten dat je graag deel wilt nemen. Vermeld dan direct je voorkeursdagen, dan zal ik proberen daar rekening mee te houden als ik deze dagen weer ga organiseren.

  Meer informatie over de EFTplus Supervisiedag

  Algemeen inschrijfformulier trainingen

   

   Inschrijven voor


   "Attachment Narrative Therapy"
   "Seksualiteit, natuurlijk in partnerrelatietherapie 2 daagse opleiding"
   "Seksualiteit, natuurlijk in partnerrelatietherapie 6 daagse opleiding"
   "Verder na een affaire"
   "EFTplus – vaardigheden"

   Kies gewenste datum

   Naam & achternaam

   Straat & huisnummer

   Postcode & woonplaats

   E-mail

   Telefoonnummer

   Beroepsvereniging/registratienummer

   Plaats & datum van inschrijving

   Houd me Vast – relatietweedaagse

   Meer informatie ontvangen?

   Contact
   X