Praktijk Petra Deij | Systeemschool Utrecht neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.

Webdesign door Snugger

Neem contact op

Helaas kan ik geen nieuwe behandeling starten op dit moment. Aanmelden voor leertherapie, supervisie of leersupervisie is wel mogelijk.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam & achternaam

Systeemschool Utrecht

Naast lessen, training en opleiding voor derden verzorg ik ook opleiding en trainingen voor vakgenoten en collega’s in mijn eigen praktijk. Mocht je met een eigen groep collega’s of als organisatie een training op maat willen, neem dan gerust contact op.

Systeemopleiding 2022-2023

Werken met systemen is uitdagend, leuk, spannend, moeilijk, leerzaam en fantastisch.

Systemici bezien de wereld vanuit samenhang, zowel als het gaat om kracht, groei en mogelijkheden als ook als het gaat om (complexe) problemen en klachten. Een individu kan daarom nooit alleen verantwoordelijk gesteld worden voor oorzaak of oplossing, ieder mens is onderdeel van een geheel.

Alle gehelen, of systemen, een stel, een gezin, een familie, maken weer deel uit van een groter geheel, waarvan zij afhankelijk zijn en aan bijdragen.

Meer informatie over Systeemopleiding 2022-2023

Supervisie in Systemen

Systemisch supervisor worden? Begin 2023 start de NVRG-erkende opleiding ‘Systemen in Supervisie’ weer, met het docenten-duo Robert van Hennik en Petra Deij.

Meer informatie over de Supervisie in Systemen

Algemeen inschrijfformulier trainingen

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam & achternaam

click the edit button to change this text.

Meer informatie ontvangen?

Contact
X