Praktijk Petra Deij | Systeemschool Utrecht neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.

Webdesign door Snugger

Neem contact op

  Helaas kan ik geen nieuwe behandeling starten op dit moment. Aanmelden voor leertherapie, supervisie of leersupervisie is wel mogelijk.

  Naam & achternaam


  E-mail


  Telefoonnummer


  Bericht  Systeemschool Utrecht

  Naast lessen, training en opleiding voor derden verzorg ik ook opleiding en trainingen voor vakgenoten en collega’s in mijn eigen praktijk. Mocht je met een eigen groep collega’s of als organisatie een training op maat willen, neem dan gerust contact op.

  Systeemopleiding 2022-2023

  Werken met systemen is uitdagend, leuk, spannend, moeilijk, leerzaam en fantastisch.

  Systemici bezien de wereld vanuit samenhang, zowel als het gaat om kracht, groei en mogelijkheden als ook als het gaat om (complexe) problemen en klachten. Een individu kan daarom nooit alleen verantwoordelijk gesteld worden voor oorzaak of oplossing, ieder mens is onderdeel van een geheel.

  Alle gehelen, of systemen, een stel, een gezin, een familie, maken weer deel uit van een groter geheel, waarvan zij afhankelijk zijn en aan bijdragen.

  Meer informatie over Systeemopleiding 2022-2023

  Supervisie in Systemen

  Systemisch supervisor worden? Begin 2023 start de NVRG-erkende opleiding ‘Systemen in Supervisie’ weer, met het docenten-duo Robert van Hennik en Petra Deij.

  Meer informatie over de Supervisie in Systemen

  Algemeen inschrijfformulier trainingen

   

   Inschrijven voor welke training?


   Kies gewenste startdatum

   Naam & achternaam


   Straat & huisnummer


   Postcode & woonplaats


   E-mail


   Telefoonnummer


   Beroepsvereniging/registratienummer


   Plaats & datum van inschrijving

   click the edit button to change this text.

   Meer informatie ontvangen?

   Contact
   X