Praktijk Petra Deij | Systeemschool Utrecht neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.

Webdesign door Snugger

Neem contact op

Helaas kan ik geen nieuwe behandeling starten op dit moment. Aanmelden voor leertherapie, supervisie of leersupervisie is wel mogelijk.

Er zijn op dit moment koppelingsproblemen, en ik ontvang niet alle contactaanvragen. Er wordt aan gewerkt dit te verhelpen. In de tussentijd stuur ik een bevestiging van ontvangst bij ieder contactverzoek. Als je binnen 24 uur geen bevestiging krijgt, dan heb ik de aanvraag niet gekregen. Stuur me dan alsjeblieft een bericht: petradeij@praktijkpetradeij.nl met daarin je vraag of inschrijving. Alvast bedankt.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam & achternaam

Ik wil anoniem blijven

Ik wil anoniem blijven
februari 13, 2018 B

Ik heb, jaren na mijn scheiding, stilgestaan bij de zere plekken die we opliepen aan elkaar. Met de aanwijzing in de hand hebben mijn ex en ik alsnog wat ‘op kunnen ruimen’, ik voel me kilo’s lichter.  Ik had nooit gedacht dat dit nog mogelijk zou zijn.

Meer informatie ontvangen?

Contact
X