Praktijk Petra Deij | Systeemschool Utrecht neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.

Webdesign door Snugger

Neem contact op

Helaas kan ik geen nieuwe behandeling starten op dit moment. Aanmelden voor leertherapie, supervisie of leersupervisie is wel mogelijk.

Er zijn op dit moment koppelingsproblemen, en ik ontvang niet alle contactaanvragen. Er wordt aan gewerkt dit te verhelpen. In de tussentijd stuur ik een bevestiging van ontvangst bij ieder contactverzoek. Als je binnen 24 uur geen bevestiging krijgt, dan heb ik de aanvraag niet gekregen. Stuur me dan alsjeblieft een bericht: petradeij@praktijkpetradeij.nl met daarin je vraag of inschrijving. Alvast bedankt.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam & achternaam

Marsha Pinedo, directeur Villa Pinedo Villa Pinedo – de plek voor kinderen van gescheiden ouders

Marsha Pinedo, directeur Villa Pinedo Villa Pinedo – de plek voor kinderen van gescheiden ouders
februari 13, 2018 B

Zorgvuldig Scheiden is te gebruiken als gids waarin de lezer aan de hand wordt genomen in de uitleg over emoties en hoe die een eigen plek kunnen krijgen. Als emoties niet worden erkend komt er geen rust in het systeem.  Pas als je als ouder de verantwoordelijkheid pakt voor je eigen emoties, komt er ruimte en ontlast je je kind. Een aanrader voor scheidende ouders!

Meer informatie ontvangen?

Contact
X