Praktijk Petra Deij | Systeemschool Utrecht neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.

Webdesign door Snugger

Neem contact op

Helaas kan ik geen nieuwe behandeling starten op dit moment. Aanmelden voor leertherapie, supervisie of leersupervisie is wel mogelijk.

Er zijn op dit moment koppelingsproblemen, en ik ontvang niet alle contactaanvragen. Er wordt aan gewerkt dit te verhelpen. In de tussentijd stuur ik een bevestiging van ontvangst bij ieder contactverzoek. Als je binnen 24 uur geen bevestiging krijgt, dan heb ik de aanvraag niet gekregen. Stuur me dan alsjeblieft een bericht: petradeij@praktijkpetradeij.nl met daarin je vraag of inschrijving. Alvast bedankt.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam & achternaam

Iris, manicure, net gescheiden

Iris, manicure, net gescheiden
februari 13, 2018 B

Ik herken alles in dit boek. Die patronen gaan niet alleen over exen, maar ook over de relatie met mijn moeder, met vriendinnen en met mijn zussen. Het voorbeeld van ´de hamburgers´ als druppel die leidt was bij mij de verkeerde pastasoort. Ik heb moeten huilen toen ik het las, maar ben ook blij met de herkenning.

Meer informatie ontvangen?

Contact
X