Praktijk Petra Deij | Systeemschool Utrecht neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.

Webdesign door Snugger

Neem contact op

Helaas kan ik geen nieuwe behandeling starten op dit moment. Aanmelden voor leertherapie, supervisie of leersupervisie is wel mogelijk.

Er zijn op dit moment koppelingsproblemen, en ik ontvang niet alle contactaanvragen. Er wordt aan gewerkt dit te verhelpen. In de tussentijd stuur ik een bevestiging van ontvangst bij ieder contactverzoek. Als je binnen 24 uur geen bevestiging krijgt, dan heb ik de aanvraag niet gekregen. Stuur me dan alsjeblieft een bericht: petradeij@praktijkpetradeij.nl met daarin je vraag of inschrijving. Alvast bedankt.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam & achternaam

Een vriendin van Petra

Een vriendin van Petra
februari 13, 2018 B

Petra was bezig met dit boek toen mijn zus ging scheiden. Ik mocht het manuscript aan haar laten lezen. Zij heeft er veel aan gehad, en haar bijna-ex ook, ze hebben er veel aan gehad.  En mijn ouders en ik ook, door het hoofdstuk ‘de omgeving’ konden we haar beter steunen.

Meer informatie ontvangen?

Contact
X