Praktijk Petra Deij | Systeemschool Utrecht neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.

Webdesign door Snugger

Neem contact op

Helaas kan ik geen nieuwe behandeling starten op dit moment. Aanmelden voor leertherapie, supervisie of leersupervisie is wel mogelijk.

Er zijn op dit moment koppelingsproblemen, en ik ontvang niet alle contactaanvragen. Er wordt aan gewerkt dit te verhelpen. In de tussentijd stuur ik een bevestiging van ontvangst bij ieder contactverzoek. Als je binnen 24 uur geen bevestiging krijgt, dan heb ik de aanvraag niet gekregen. Stuur me dan alsjeblieft een bericht: petradeij@praktijkpetradeij.nl met daarin je vraag of inschrijving. Alvast bedankt.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam & achternaam

Edith van den Boom, psychotherapeut.

Edith van den Boom, psychotherapeut.
februari 13, 2018 B

Petra Deij slaagt er in om op toegankelijke en herkenbare wijze over het pijnlijke proces van ‘scheiden’ te schrijven, zonder veroordeling, met voorbeelden die herkenning en erkenning geven. Dat is mooi, want in een periode van uit elkaar gaan en de tijd die het nodig heeft daarvan te helen is dit hard nodig.

Het boek zet aan tot het nemen van verantwoordelijkheid om zo goed mogelijk uit te elkaar gaan. De lezer wordt uitgenodigd voorbij het wijzen naar de ex-partner, ook te kijken naar eigen kwetsbaarheden. Waar ligt íeders aandeel, niet alleen dat van de ander? Dat helpt om in stijgende lijn met elkaar om te gaan. Het beperkt het leed voor alle partijen, inclusief eventuele kinderen, en maakt de weg vrij voor waardevol groeiproces om als ‘gescheiden persoon’ verder te gaan. Dit is dan ook goed voorwerk voor als je nog een volgende relatie wenst, die je beter wilt laten slagen. Een bijzondere en positieve insteek!

Meer informatie ontvangen?

Contact
X