Praktijk Petra Deij | Systeemschool Utrecht neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.

Webdesign door Snugger

Neem contact op

Helaas kan ik geen nieuwe behandeling starten op dit moment. Aanmelden voor leertherapie, supervisie of leersupervisie is wel mogelijk.

Er zijn op dit moment koppelingsproblemen, en ik ontvang niet alle contactaanvragen. Er wordt aan gewerkt dit te verhelpen. In de tussentijd stuur ik een bevestiging van ontvangst bij ieder contactverzoek. Als je binnen 24 uur geen bevestiging krijgt, dan heb ik de aanvraag niet gekregen. Stuur me dan alsjeblieft een bericht: petradeij@praktijkpetradeij.nl met daarin je vraag of inschrijving. Alvast bedankt.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam & achternaam

Dré Stark, huisarts, huisartsenopleider en organisator van nascholingen, gepensioneerd.

Dré Stark, huisarts, huisartsenopleider en organisator van nascholingen, gepensioneerd.
februari 13, 2018 B

Ik zou dit boek aan voor huisartsen en huisartsen in opleiding willen aanraden. Er wordt zeer duidelijk beschreven dat communicatie vorm krijgt door diverse factoren zoals gehechtheidsbehoeftes, emoties, overtuigingen en percepties. Het is goed je daar als hulpverlener van bewust te zijn. Dit helpt je om een goede hulpverlener te zijn, om een hulpvraag te kunnen exploreren.

Meer informatie ontvangen?

Contact
X